Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

16-07-2015 Nautoriade
« Terug naar overzicht

Beste zwemmers,

Via deze weg willen wij jullie graag informeren over de 1e Nautoriade en tevens willen wij graag weten of je zou willen deelnemen.

De 1e Nautoriade wordt ge-organiseerd door de Nautoiren:

Oud-zweminternationals Pieter van den Hoogenband, Conny van Bentum, Nick Driebergen, Hinkelien Schreuder, Johan Kenkhuis, Madelon Baans en Benno Kuipers hebben het initiatief genomen om hiervoor een vereniging: de Nautoiren, op te richten.  Zie ook : www.nautoiren.nl

De Nautoiren willen op basis van kennis, ervaring en betrokkenheid een positieve en waardevolle bijdrage aan de Nederlandse zwemsport leveren. Het is een verbindend netwerk dat voorgaande generaties zwemmers eert en respecteert en dat nieuwe generaties inspireert en enthousiasmeert. Door te adviseren en organiseren verspreiden zij de ware zwemgeest.

De Nautoiren organiseren op zondag 6 september 2015 de eerste editie van de Nautoriade.

De Nautoriade is een jaarlijks, terugkerend openlucht zwemfestival en dient als feestelijke start van het nieuwe zwemseizoen. Het zwemevenement wordt georganiseerd voor de hele vereniging, hun supporters en iedereen die van zwemmen houdt. 

De Nautoriade is dé plek waar grote zwemkampioenen uit vorige generaties en zwemmers van nieuwe generatie elkaar ontmoeten, samen plezier beleven en te doen wat we het liefste doen…zwemmen! 
Locatie

De Nautoriade vindt plaats in het Boschbad in Apeldoorn (50 meterbad) en wordt georganiseerd door de leden van de Nautoiren in samenwerking met zwemvereniging Aquapoldro en Speedo.

Programma

Op de Nautoriade is alles net even wat anders dan je gewend bent. De focus ligt niet zozeer op het neerzetten van topprestaties (hoewel niets uitgesloten is natuurlijk), maar juist op het beleven van plezier met de vereniging en met elkaar. Daarom is er een programma ontwikkeld dat uitgevoerd wordt in teamverband. Een combinatie van traditionele zwemafstanden met onconventionele races en ludieke wedstrijdelementen.

Een team bestaat uit minioren-junioren-jeugd-senioren (8 personen totaal) en de kosten per persoon bedragen € 12,50

Zie ook dit PDF bestand waarin het volledige programma beschreven is en Word bestand voor een impressie.
Indien je zou willen deelnemen, kun je mailen naar:   j.kniest@kpnmail.nl
Namens de zwemcommissie,
Jan Kniest