Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

22-07-2015 50 jaar Jubileum ZPCM
« Terug naar overzicht
Beste leden,

Wij kunnen als vereniging terugkijken op een geslaagd Jubileumfeest. We schrijven het expres met een hoofdletter J omdat het echt een geslaagde middag was. De voorbereidingen hebben best energie gekost en hoofdbrekens met een geplande locatie die een aantal maanden voor uur U in 1 x failliet bleek te zijn. Gelukkig kregen we ook al snel een bericht van een “doorstart” en dat hebben we dan ook meegenomen in de beoordeling en besloten het feest toch op de geplande locatie door te laten gaan. Achteraf een juiste beslissing, de locatie was prima en de nieuwe eigenaresse een en al bereidheid.

We hadden misschien op een paar meer (oud)-leden gerekend, maar ook dat mocht de pret niet drukken. De aanwezigen hebben er een hele gezellige middag van gemaakt.

We hadden na het officiële deel met toespraak van ons aller voorzitter en een kort woordje van de genodigden van KNZB en Gemeente Montferland, alle tijd om te genieten van een hapje en een drankje.

Als spreekstalmeester fungeerde Angela die de loterij aan elkaar wist te praten en heel veel mooie prijzen weg kon geven.

Voor de kinderen was er een reusachtig springkussen geregeld waar ze zich de hele middag naar hartenlust konden vermaken.

De groepsfoto is, na een aantal pogingen om iedereen er op te krijgen, uiteindelijk ook goed gelukt dankzij onze hoffotograaf en kunt u vinden op onze website in het fotoboek.

En toen was het alweer tijd voor het eten, een lopend buffet met keuze uit soepen, diverse luxe broodjes, een aantal smaken mini-pizza’s enz. ook dit was super verzorgd en we hebben diverse mensen gezien die meerdere malen hun bordje vol haalden en het zich goed lieten smaken.

Helaas ook hier komt een eind aan de middag, en met voor iedereen een leuke attentie in de vorm van een bidon en een super handig tasje ging iedereen tevreden weer naar huis.

Nogmaals hartelijk dank namens het Bestuur aan alle leden en een speciale dank aan allen die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd om deze fantastische middag te realiseren.  Het klinkt wellicht afgezaagd maar zonder de leden en onze trouwe vrijwilligers kunnen dit soort festiviteiten  niet georganiseerd worden.

Wij zijn dan ook trots op onze vereniging en onze leden en zien met vertrouwen de toekomst tegemoet op weg naar een volgend Jubileum.

 

Bestuur ZPCM