Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

17-08-2015 Nautoriade uitgesteld
« Terug naar overzicht
Helaas is de Nautoriade uitgesteld. De organisatie kwam met het volgende teleurstellende bericht:

Begin juni hebben de Nautoiren de Nautoriade gelanceerd, een jaarlijks terugkerend oplucht zwemfestival dat dient als feestelijke start van het nieuwe zwemseizoen.

We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op het houden van een dergelijk zwemevenement aan het begin van het nieuwe seizoen. Velen gaven ook aan graag mee te willen doen. Echter hebben we van veel verenigingen teruggekregen dat - hoe graag ze ook willen deelnemen - het evenement op een dergelijke korte termijn niet meer in de planning past. 

Dit vinden wij uiteraard heel jammer, maar hebben hiervoor ook begrip aangezien de planning al maanden en zelfs soms al een jaar van tevoren definitief wordt gemaakt. 

Uitstellen
Omdat wij iedereen de gelegenheid willen geven bij de allereerste Nautoriade aanwezig te zijn én omdat wij de Nautoriade echt als start van het nieuwe zwemseizoen willen neerzetten, om samen de ware zwemgeest te verspreiden, hebben wij besloten de primeur van dit evenement uit te stellen. Dit betekent dat de Nautoriade dit jaar niet doorgaat, maar naar volgend jaar wordt verplaatst. 

Save the date!
De Nautoriade zal standaard in de eerste weken van september plaatsvinden. Reserveer daarom zondag 11 september 2016 alvast in de agenda!