Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

13-09-2015 Geslaagde feestavond!
« Terug naar overzicht

Op 12 september vierde Zwem- en Poloclub Montferland uit ’s-Heerenberg nogmaals haar 50-jarig jubileum met een zeer gezellige feestavond voor leden en vrijwilligers in De Snor in ’s-Heerenberg. Door middel van een bijzondere loterij onder leiding van Ida Giezen en Kelly Bockting werden de vele prijzen verloot die door de volgende sponsoren beschikbaar gesteld waren: Gezondheidswinkel G&W, Primera Buunk, fotograaf Sommers, Welkoop Klein Obbink, Yourop, Goossens, Ran Computers, Misset, Tolhuis, Ruimzicht, Palestra, Expert, Oase, Forest, Nijland fietsen, Nicole's Hairstyling, Resto Horizon, de Waag, Formido, Cafetaria Litjes, Hubo, Albert Heijn, Dolle Graaf, Lange Waard, Dongelmans, Coop en Jumbo. Hartelijk dank hiervoor!

 

Ook werd er afscheid genomen van Esther van Maastrigt die zich na vele jaren in de activiteitencommissie nu binnen de vereniging vooral richt op het trainen van de masters in hun voorbereiding op de Europese Masters Kampioenschappen in Londen eind mei 2016. 

 

Zwem- en Poloclub Montferland bestond op 29 juni 2015 50 jaar. In dit jubileumjaar zijn al een aantal bijzondere activiteiten georganiseerd. In het voorjaar heeft de vereniging voor het eerst een wedstrijd speciaal voor masters (zwemmers van 20 jaar en ouder) gehouden en in juni werden topzwemmers Joost Reijns en Sebastiaan Verschuren naar ’s-Heerenberg gehaald voor een zwemclinic.

 

Op zondagmiddag 28 juni werd stilgestaan bij het 50-jarig jubileum met leden en oud-leden en genodigden van de KNZB en gemeente Montferland.

 

Naast alle festiviteiten zijn de zwemmers en waterpoloërs binnen de vereniging na de zomerstop weer gestart met de trainingen om er een succesvol seizoen van te maken in de diverse competities en kampioenschappen.

 

Ook geïnteresseerd om bij deze gezellige vereniging te komen sporten? Vrijblijvend meedoen is mogelijk, neem hiervoor contact op met angelagiezen@zpcm.nl of spreek ons aan bij een van onze trainingen!