Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

26-10-2015 2 Vrijwilligers geëerd!!
« Terug naar overzicht

2 Vrijwilligers, mannen, die heel veel voor de vereniging hebben betekend, zijn de afgelopen maand door het Bestuur in het zonnetje gezet.


Beide heren hebben te kennen gegeven te stoppen met het vrijwilligerswerk.

Gerard van de Heuvel hebben we ’s avonds onder het genot van een lekker kopje koffie een prachtige oorkonde uitgereikt. Dankbaar werd deze in ontvangst genomen en gaat een mooi plaatsje krijgen ergens aan de wand. Gerard heeft een zware tijd achter de rug maar het vizier blijft op de toekomst gericht en hij probeert er met een dosis humor het beste van te maken.

Tevens een lekkere doos Merci en een fles wijn achter gelaten, die vast een goede bestemming zullen vinden.

 

De 2e vrijwilliger is Berto Grefte, deze heeft zo mogelijk nog meer zijn sporen verdiend in de zwemsport. Een halve eeuw als official, vele uren aan het bad gestaan. Vele officials opgeleid en een persoon waar ZPCM altijd op terug kon vallen. Lid geweest van het bondsbestuur, vele uren vergaderd, talloze leden en andere vrijwilligers zien komen en gaan, en nu is de tijd gekomen om te stoppen omdat hij zijn toekomst graag  anders in wil gaan richten. Helaas past ZPCM daar niet meer in, we zullen zijn ervaring gaan missen aan het bad.

Ook hij heeft de oorkonde met blijdschap in ontvangst genomen en de bijbehorende lekkernijen evenals een mooie bos bloemen.

 

We wensen beide heren heel veel succes in hun verdere leven en hopen dat ze een goede toekomst op kunnen gaan bouwen.

 

Bedankt namens het Bestuur van de vereniging maar zeker ook namens alle leden !!