Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

08-06-2016 Bestuur belt (mogelijke) nieuwe vrijwilligers
« Terug naar overzicht
Diverse ouders/verzorgers zullen het vanavond gemerkt hebben: vanuit het bestuur hebben we gebeld met vele ouders/verzorgers van onze zwemmende jeugdleden. Doel van dit belrondje is dat we als vereniging echt dringend op zoek zijn naar vrijwilligers, vooral voor de functies assistent-zwemtrainers en officials voor wedstrijdzwemmen.

Helaas hebben we, ondanks deze actie, op dit moment nog niet genoeg vrijwilligers om het urgente probleem op te lossen. Maar we hopen dat een aantal ouders die vanavond "misschien" of "nee" geantwoord hebben, dat antwoord nog veranderen in "ja". Een vereniging kan immers alleen functioneren als er genoeg vrijwilligers zijn!

Graag wil ik, ook hier op onze website, nogmaals benadrukken dat het echt belangrijk is dat we meer vrijwilligers krijgen. Daarbij is het helemaal niet erg als je maar af en toe tijd hebt of je weinig affiniteit hebt met zwemmen. Enthousiasme en (minimaal een beetje) vrije tijd is voldoende!

Ben je vanavond door ons gebeld? Of ben je benieuwd welke vrijwilligersfuncties ZPCM open heeft staan? Kijk dan snel bij onze vacatures, en hopelijk besluit je spoedig onze mooie vereniging op deze manier te steunen. Alvast hartelijk dank!

Maarten Rougoor