Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

10-11-2013 Nieuwe vriend van ZPCM betekent taart voor jou!
« Terug naar overzicht

Beste leden,

Sinds een aantal jaar bieden wij de mogelijkheid om ‘Vriend van ZPCM’ te worden. Bij een eenmalige storting van € 50,-- in de clubkas ben je een heel seizoen Vriend van ZPCM en wordt je naam vermeld op de website van ZPCM (www.zpcm.nl). Daarnaast onvang je als Vriend van ZPCM een uitnodiging voor onze jaarlijkse vrijwilligersdag. Voor wie dat wil is er natuurlijk de mogelijkheid ZPCM anoniem te steunen. Ook kan de gift uit naam van een bedrijf worden gedaan. De storting is geheel vrijblijvend. Na elk seizoen wordt er met iedere Vriend contact opgenomen over een eventueel vervolg of het stopzetten van het ‘Vriend’ zijn.

Nu zijn wij voor seizoen 2013-2014 op zoek naar nieuwe Vrienden van ZPCM en daarbij hebben we een leuke actie bedacht. Ieder lid dat vóór 30 november 2013 een nieuwe Vriend van ZPCM vindt, krijgt van ons een heerlijke slagroomtaart, gemaakt door de Echte Bakker Dijkman!

Ga dus met bijgevoegd formulier uitgeprint langs vaders, moeders, ooms, tantes, opa’s, oma’s, collega’s en al je buren en maak iedereen die je kent Vriend van ZPCM. Doe het compleet ingevulde formulier vóór 30 november in een envelop met je naam en “Vrienden van ZPCM” erop in de brievenbus van het materiaalhok op het zwembad en haal de gebaksbordjes maar vast tevoorschijn!

Wij hopen dat we op jullie inzet kunnen rekenen en dat we dit seizoen een hoop nieuwe Vrienden van ZPCM mogen verwelkomen!

Namens de sponsorcommissie van ZPCM