Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

18-01-2012 GWK 2012
« Terug naar overzicht
 

GWK 2012 zeer geslaagd!

1 x Brons / 1 x Zilver / 2 x Goud!


Dit weekend was het weer zover, de Gelderse Winterkampioenschappen stonden weer op het programma. Op dag 1 kwamen Esther, Dennis, Perry, Diana en Silke in actie.

Als coaches zaten Caroline en Eric op de bank.

( Maaike, Merel en Daphne waren speciaal mee als supporters, om onze zwemmers aan te moedigen en te ondersteunen en voor de gezelligheid. Helemaal top! )


Als eersten kwamen Silke en Perry in actie op de 100 mtr. Rug. Silke werd 1e ( goud )bij de minioren 5 en Perry werd 3e ( brons ) bij de junioren 2. Beiden zwommen een mooie pr. Toen kwam er een blok schoolslag. Silke, Diana, Esther en Dennis kwamen allemaal uit op 100 mtr. Schoolslag. Ze zwommen goed, echter net onder hun pr. Desondanks was er voor Diana een 2e plek! ( zilver ) bij de meisjes jeugd 2.


Al met al een geslaagde, gezellige, maar wel lange en warme middag.


Op dag 2 kwamen Perry, Roman, Milan, Dennis en Silke in actie.

Martijn, Caroline en Eric zorgden voor de coaching.


Silke mocht weer als eerste aantreden. ( Dat heb je als je de jongste bent )

De 50 mtr. Vlinder. Ze zwom een mooie pr.

Toen waren Roman en Milan de beurt voor de 100 mtr. Vlinder. Ze zwommen beiden een hele flinke pr. Daarna kwam er weer een blok vrije slag. Perry begon en zwom ook hier weer een mooie pr. Toen was het weer Silke's beurt. Na een spannende race tikte ze als 1e aan ( goud ), in wederom een pr.

Roman mocht het daarna ook nog gaan doen, en snoepte ook weer iets van zijn pr af. Dennis ging er in zijn race helemaal voor, en kwam net boven zijn pr uit.

Perry kwam daarna nog 2 keer aan de start. Op de 100 mtr. School en de 200 wissel. Helaas kwamen hier dit keer geen pr's uit voort.


Ook deze dag was voor iedereen weer een speciale ervaring. Het blijft uniek om hieraan mee te mogen doen!


Uitslagen en foto's staan op de site