Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

23-04-2014 Even voorstellen: nieuwe secretaris
« Terug naar overzicht

Beste leden,

 

Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering, heb ik mij aangemeld voor de functie Secretaris. Zoals u wellicht wel gelezen heeft, was er voor Maarten na ruim 5 jaar deze functie te hebben uitgeoefend tijd voor iets anders aangebroken.


Ik ben Tony Marinus, ruim 2 jaar actief lid van ZPCM en zwem bij de Masters op dinsdag en donderdag. Ik woon in Zeddam, ben 48 jaar oud, 18 jaar getrouwd met Petra en heb 2 kinderen, Tim van 16 en Myrthe van 12 jaar oud. Daarnaast een hele lieve aandachtvragende hond die eeuwig jong lijkt te blijven. Werken doe ik ook nog,  als hoofd ICT bij HECTAS, een groot landelijk opererend schoonmaakbedrijf met ruim 3000 medewerkers, gevestigd in Duiven. Naast zwemmen doe ik wekelijks nog een rondje op de mountainbike door het prachtige Bergse bos en ik probeer af en toe nog een rondje hard te lopen. Andere hobbies zijn, beetje klussen “in en om het huis” en “Vliegvissen” waar ik eigenlijk ook veel te weinig aan toe kom.


Ik heb me aangemeld voor de functie van secretaris omdat ik ZPCM een leuke club vind waar veel enthousiaste mensen aan meewerken om er een blijvend leuke vereniging van te maken. Ik ben een teamspeler die wel van aanpakken houd en graag pragmatisch zaken benadert.

Wie weet komen we elkaar eens tegen op, in of rond het bad, of tijdens 1 van de activiteiten van ZPCM.

 

Gr. Tony Marinus