Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

13-06-2012 Super prestatie Ilona
« Terug naar overzicht

Hallo Allemaal,

 

Na maanden lang getraind te hebben was het dan eindelijk zover. Maandagochtend 4.00 uur vertrokken we met 3 busjes naar Frankrijk.

Het was een eind rijden en om 17.00 waren we op de camping. We hebben de tenten opgebouwd, pasta gegeten en gaan slapen.

De volgende ochtend hadden we nog een training en zijn wij bij  “de” berg gaan kijken en oooooooh wat was die stijl!!

Het was erg warm dus we moesten veel drinken. ’s Middags zijn we nog in het dorpje wezen kijken en ’s avonds moesten we weer pasta eten.

De volgende ochtend woensdag 6 juni was de grote dag en moest het gebeuren, 14 km. klimmen.

De start was om 10.00 uur en ik was om 10.30 aan de beurt. De eerste drie bochten waren het zwaarst  en erg stijl en bij de laatste bocht moest je ook nog behoorlijk klimmen. Onderweg stonden een heleboel mensen ons aan te moedigen, er brandde een heleboel kaarsjes langs de weg.

Na twee uur kwam ik over de finish en stonden er een heleboel mensen.  Iedereen van mijn team heeft het gehaald.

 

Het waren super mooie dagen die ik niet had willen missen en die ik voor 1 doel heb gedaan. Zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF.

En dat is gelukt, want in totaal is er 28,5 miljoen euro gedoneerd tot nu toe. Op 7 oktober wordt het totale bedrag bekend gemaakt.

 

Het was super om mee te maken en ik wil dan ook iedereen die mij gesteund heeft ontzettend bedanken voor jullie donatie.

 

Groetjes Ilona de Winter