Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

08-06-2014 Diefstal
« Terug naar overzicht
Beste leden,

Helaas is er tijdens de trainingen op donderdag 5 juni jl. diefstal gepleegd in de kleedkamers, waarbij een telefoon is gestolen.

Dit is voor de betrokkene natuurlijk uitermate vervelend. Er zal zeker bij de politie aangifte worden gedaan van diefstal.

Tijdens de trainingen worden de kleedkamers ook gebruikt door anderen dan leden van onze vereniging. Het bestuur wil daarom iedereen met klem verzoeken geen waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten! Hoe triest ook, het kan gewoon niet meer in deze tijd.

Neem waardevolle spullen mee en leg het in ons hok. Beter: laat ze gewoon thuis!! Zeker telefoons. Tijdens de training ben je immers ook niet bereikbaar!

Het bestuur gaat er van uit dat dit niet door een van de leden is gedaan. Mocht je je echter aangesproken voelen, breng het dan terug, zodat we het vooralsnog op een misverstand kunnen houden.
Komen we er echter zelf achter dat het een lid van onze vereniging betreft, dan volgen uiteraard gepaste maatregelen.

Voor de goede orde: zowel het bestuur als Laco zijn niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal aan/van persoonlijke bezittingen. Een ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigendommen!

Uiteraard betreuren we dit voorval.

Het bestuur.