Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

19-06-2014 “Afscheid nemen van het trainerschap”
« Terug naar overzicht

Zwemmers, ouders, vrijwilligers en collegae trainers en coaches van ZPC Montferland!


Helaas moet (ook) ik jullie als trainster/ coach aan de badrand gedag zeggen. Vanaf het seizoen 2014-2015 stop ik met het geven van training aan de wedstrijdzwemmers van baan 1-2-3 (A1-A2).

De reden dat ik afscheid ga nemen, is dat ik de master opleiding voor Sportfysiotherapie ga volgen. En daar deze studie gemiddeld 12-15 uur studeren per week in beslag gaat nemen, valt het training geven af.

De afgelopen 9 jaren heb ik waanzinnig veel plezier, sportiviteit en saamhorigheid beleefd en bij jullie gezien. Ik hoop dat zich dit ook verder zal ontwikkelen. Vanaf deze plaats wil ik daarom iedereen heel veel succes en sportplezier wensen voor de toekomst! En ‘collega’ trainers: maak er wat van! Groetjes Wilma.


P.S. Naast het training geven heb ik ook regelmatig mijn zwemmers begeleid/behandeld bij hun blessures. Vanaf nu is die mogelijkheid er nog steeds, alleen nodig ik jullie nu uit om naar onze praktijk in het Gezondheidscentrum van Didam te komen en officieel behandeld te worden door mij en mijn andere collegae sportfysiotherapeuten Ard Nikkels en Ronald Hartog. Bezoek onze site maar eens: www.fysiotherapiedidam.nl