Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

08-12-2012 Speedo deel 2
« Terug naar overzicht
 

Afgelopen zaterdag op 8-12-2012 werd de 2e ontmoeting van de speedo wedstrijden gezwommen. Wederom werd de wedstrijd in de grote Koppel te Arnhem gehouden. We mochten 2 nieuwe zwemmers in ons team begroeten. Luke en Sophie waren ook van de partij en lieten zich van hun beste kant zien.


Voordat dit mocht werd er eerst een minuut stilte gehouden i.v.m. het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen nadat hij was mishandeld afgelopen week.


Omdat Luke de jongste was mocht hij het spits afbijten op de 50m vrije slag en ook Sophie was hierna al aan de beurt. Beiden deden het keurig en hadden nu hun eerste wedstrijd in de speedo gezwommen. Hierna mocht Tristan voor het eerst de 50m vlinderslag zwemmen en ook dat mocht gezien worden.


Nadat Tristan gezwommen had werd de ploegleiding druk want Femke, Noa, Daphne, Julia en Silke mochten 200m rugslag zwemmen. Alle tijden werden verpulverd.


Nadat de meiden vooruit waren geschreeuwd door Leon, Milan, Roman en Rico mochten deze zelf de 200m rug zwemmen. Ook hier werden alle tijden uit de boeken gezwommen.


Luke en Sophie mochten na de pauze de vlinderslag zwemmen en dat viel nog niet mee, maar ze hielden het keurig vol. Hierna liet Tristan zien hoe je 100m schoolslag moest zwemmen.


Nu kwam het echte zware werk. De 200m vlinderslag voor de meisjes en de jongens. Daphne, Julia en Silke zwommen in de snelste serie supertijden. En ook Roman, Milan en Rico waren waanzinnig snel. Mede hierdoor was de wedstrijd ook al voor 16.30uur afgelopen.


Al met al heeft iedereen keurig gezwommen. Helaas waren er ook een paar diskwalificaties te betreuren, maar ook degene die waren gediskwalificeerd hadden wel keurige tijden gezwommen.


Al met al een geslaagde zwemmiddag. Tot bij de volgende speedo wedstrijd.