Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

28-10-2014 Masters opnieuw Gelders Kampioen!
« Terug naar overzicht


Afgelopen zondag is het de masters van ZPCM gelukt om het verenigingsklassement van de Gelderse Masterskampioenschappen weer te winnen. In 2012 lukt ons dat al een keer. Vorig jaar ging RZC er met de buit vandoor, dit jaar wonnen we met een ruime voorsprong (ruim 200 punten) van ESCA en werd RZC derde.

 

De masters hebben vanaf de start van het seizoen hard getraind o.l.v. Esther van Maastrigt. Ook werden familieleden opgetrommeld om zo veel starts en mogelijk veel podiumplekken te gaan halen. En met succes dus!

 

De 23 masters die deelnamen werden gecoacht en toegejuicht door de coaches en supporters. Voor een aantal zwemmers was het hun eerste wedstrijd, en wat voor een! Het geweldige resultaat moest natuurlijk gevierd worden en na een gezellige avond in Winterswijk ging de gouden beker met een enorme berg medailles mee terug naar huis.

 

De masters hebben vanavond alweer hard getraind en een aantal masters kijkt alweer voorzichtig vooruit naar de Nederlandse Kampioenschappen korte baan in Heerenveen in januari.

 

Klik hier voor een aantal foto's.