Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

11-01-2015 Mededeling van de penningmeester
« Terug naar overzicht
Aan alle leden, ouder(s), verzorger(s) en andere betrokken en belanghebbenden,
 
Na een periode van meer dan 10 jaar als penningmeester onze vereniging mede bestuurd te hebben, is de tijd gekomen hier een punt achter te gaan zetten.

Zwem- en Poloclub Montferland is een mooie vereniging, in meerdere opzichten. Zowel sportief als  bestuurlijk gezien, hebben we niet te klagen. Integendeel. De club steunt op een grote groep vrijwilligers, kent een stabiel ledenbestand (de laatste jaren zelfs weer licht stijgend!) en behaald, zeker bij het zwemmen, mooie resultaten.

Ik ben er dan ook trots op dat ik, samen met mijn medebestuursleden, commissieleden en vrijwilligers, hier zo lang aan mee heb mogen bouwen.

In de afgelopen jaren was het, financieel gezien dan, niet altijd gemakkelijk. Dat leverde wel eens hoofdpijn op. Maar gelukkig wist ik mij altijd gesteund door mijn medebestuursleden!

Ik besef dat het nieuws dat ik moest brengen niet altijd positief was. Wellicht ook zal niet iedereen het altijd en overal met mij eens geweest zijn. Hoe dan ook, het belang van de club (ons gezamenlijke belang) heeft bij mij altijd bovenaan gestaan. En nog steeds, overigens.

Via deze weg wil ik een ieder alvast bedanken voor de jarenlange steun die ik heb gekregen, maar bovenal ook voor het vertrouwen dat ik blijkbaar genoot onder jullie.

Dat het onze mooie club nog lang goed mag gaan!

Het was voorwaar geen gemakkelijke beslissing.

Met vriendelijke groeten,
Martijn Garretsen