Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

30-06-2013 NJK Utrecht
« Terug naar overzicht

NJK Utrecht

 

In het weekend van 21-22-23 juni werd het njk gehouden in het Utrechtse 50m bad de Krommerijn. Een nieuw bad met veel te weinig parkeerplaatsen, maar dat is een detail. Er werd fantastisch gezwommen, ook door onze zwemmer(ster)s. Er werden nieuwe Nederlandse records gezwommen op diverse afstanden. Wij deden het met bijna allemaal nieuwe pr’s zeer goed. Dit jaar hadden we maar liefst 4 deelnemers. Rico, Roman, Julia en Silke zetten Montferland op de Utrechtse kaart. We kunnen terugkijken op een voor onze deelnemers geslaagd njk. Hopelijk volgend jaar met weer meer deelnemers, want hoe meer zielen hoe meer zwemvreugd.

 

Hieronder een paar reacties van onze eigen zwemmers hoe ze dit njk hebben beleefd. Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie, rust lekker uit en tot in september.

 

Groetjes Eric

 

NJK Silke Holkenborg

 

Ik was op het NJK in Utrecht het was hartstikke gezellig. Het NJK duurde 3 dagen. Het zwembad waar we in moesten zwemmen was net nieuw gebouwd dus het was er heel erg mooi, maar het water was wel heel erg koud. Ik moest 3 dagen zwemmen Rico 2 keer Julia 1 keer en Roman ook 1 keer. Vrijdag 21 juli begon het NJK toen moest ik de 200m rug ik was net 4e geworden maar wel met een mooie pr. De volgende dag moest ik vroeg opstaan (5:15 uur). Ik was dus hartstikke moe, maar ik moest dus ook de 100m rug zwemmen dat ging niet zo heel goed want ik was 10e geworden en ik had ook geen pr. Die ochtend was Roman er ook, hij moest de 200m wisselslag zwemmen. Ik  moest in de middag ook zwemmen. De 200m vrij en de 200m wissel, de 200m vrij ging heel erg goed want ik was 4e geworden met een mooie pr de 200m wissel ging ook wel goed want ik was 7e geworden met weer een mooie pr. Die middag was Rico er ook hij moest de 200m school dat ging ook heel erg goed. De volgende dag hoefde ik alleen maar in de middag. Ik moest de 100m vrij zwemmen en dat ging heel erg goed want ik zwem nu eigenlijk 1.04 seconden in en ik ben ook nog 4e geworden. Rico en Julia waren er nu ook. Rico moest ook nog de 100m school zwemmen dat ging ook heel erg goed. Julia moest ook de 100m vrij zwemmen en zij had 1.09 seconden gezwommen. Dat was het NJK weekend in Utrecht het was hartstikke gezellig en ik ben heel erg blij met mijn tijden.

 

NJK Rico Keizer

 

Het was superleuk in Utrecht. Het zwembad was groot en het water was heel koud. Zoals normaal moest ik weer schoolslag zwemmen. Dit keer de 100 en de 200 meter, het ging supergoed. Zaterdag was ik er en zondag ook. Zaterdag kwam ik Roman (helaas) niet tegen, hij moest ’s-Morgens en ik ’s-Middags, maar Silke was er. Het was supergezellig. Zondag kwam Julia ook. Kortom gezellig!!!!

 

NJK Julia Kiefmann

NJK in Utrecht

 

Ik ben zondag 23 juni naar de NJK in Utrecht geweest.

Het is een heel mooi zwembad dat net geopend is.

Het zwemmen ging goed en ik ben uiteindelijk als 35ste geëindigd.

 

Ik vind het heel gezellig om samen met andere kinderen van de club aan wedstrijden mee te doen. Silke, Rico en Roman hebben ook heel goed gezwommen.

Ik had nog wel even wat stress want mijn wedstrijdbadpak werd afgekeurd! Ik schrok  heel erg, wist even niet meer wat ik moest doen maar uiteindelijk werd het opgelost en heb ik toch mee kunnen doen aan de wedstrijd.

 

Het was een gezellige dag, er is goed gezwommen en nu maar hopen dat we het volgende seizoen weer aan deze wedstrijd mogen deelnemen!

 

Groetjes van Julia