Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

Indelingen

Hier volgt de indeling van de banen voor het seizoen 2017-2018 nog.

Met alle zorgvuldigheid wordt geprobeerd dit up to date te houden. Het kan voorkomen dat enkele namen ontbreken of niet geheel correct zijn. Geef dit door (baanindelingen@zpcm.nl) en dit wordt dan zo snel mogelijk bijgewerkt.

Aanvullende informatie A-selectie

Er zijn een paar punten die erg belangrijk zijn:

1. Allereerst wordt er natuurlijk gekeken naar je tijden, zijn die op het niveau dat wij voor ogen hebben om in de A te kunnen zwemmen.

2. Daarnaast is motivatie erg belangrijk. Kom je naar (bijna) alle trainingen, toon je doorzettingsvermogen tijdens het trainen, heb je een goede (=positieve, stimulerende) houding naar andere zwemmers en trainers?

Eenmaal in de A zal je ook moeten voldoen aan een paar eisen. De criteria wat betreft de tijden en de motivatie blijven hetzelfde, maar er wordt ook nog verwacht dat je elke training helpt bij de opbouw van het bad (groep Eric).

 

Of iemand in aanmerking komt voor de A wordt door de trainers besproken, daarover is geen discussie mogelijk. Ook wanneer er getwijfeld wordt of iemand nog wel geschikt is voor de A, zijn het de trainers die de beslissing nemen.