Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

Algemene info

Onze vereniging is in 1965 door een aantal vrijwilligers opgericht en bestaat inmiddels uit zo’n 170 leden. Zij vormen een afspiegeling van de Montferlandse bevolking. Gezelligheid is voor de leden een belangrijk doel. Belangrijk uitgangspunt met betrekking tot alle activiteiten van ZPCM is de eigen verantwoordelijkheid van elk lid. De vereniging zal een prestatief niveau van haar leden ondersteunen indien zich dit voordoet, zonder de recreatieve leden te vergeten.

We trainen in: 
Laco sportcentrum 's-Heerenberg
Oude Doetinchemseweg 43
7041 DB 's-Heerenberg
Tel.: 0314 - 661660
Routebeschrijving

Bij de Kamer van Koophandel is ZPCM ingeschreven onder KvK-nummer 40120143. Het postadres van de vereniging is:

Zwem- en Poloclub Montferland
Ploeg 12
6942 LP Didam


ZPCM wil in en om ‘s-Heerenberg de zwem- en waterpolovereniging zijn waarbij haar leden op een verantwoorde, plezierige en sportieve wijze de zwem- en waterpolosport kunnen beoefenen op recreatief en wedstrijdniveau. Hierbij is het behoud van de identiteit van de vereniging en haar leden van groot belang. ZPCM wil een positieve bijdrage leveren aan de sportieve opvoeding van iedereen, voornamelijk de jeugd.


Naast het zwemmen en waterpoloën organiseren we voor de gezelligheid en de versterking van de onderlinge band ook vele andere activiteiten voor onze (jeugd)leden.   


Voor algemene vragen kun je het secretariaat bereiken via secretaris@zpcm.nl. Voor vragen over de contributie, het lidmaatschap of de diverse disciplines kun je terecht bij andere contactpersonen. Hun gegevens vind je op deze website, onder 'Contact'
.