Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

17-02-2023 Tim is gestopt als waterpolotrainer
« Terug naar overzicht

Afgelopen jaren heeft Tim, vol enthousiasme het waterpolo in Montferland naar een hoger level gebracht. De trainingen van de dames en de heren, stonden deze week in het teken van het vertrek van Tim Dijkman als waterpolotrainer. Maandag verliep de training redelijk normaal en hebben we in de kantine nog even een drankje genomen, sterke verhalen uitgewisseld en Tim in het zonnetje gezet.

Voor de woensdagtraining, mochten de spelers de meest favoriete onderdelen van de training aangeven, die in de laatste training nog een keer gedaan mochten worden. Hierna een korte samenvatting; inzwemmen, een tikspel met een lange rode mat in het midden, toen een estafette met allerlei materiaal verplaatsen en tussendoor door een hoepel in water, over een mat en over een vlaggenlijn enz.. helemaal niets met waterpolo te maken, vooral conditie!!!!

Na enige tijd namen Henri en Jacky de training over en werd Tim aan het trainen gezet; eerst een behoorlijk tijd het water in en uit klimmen, opdrukken en daarna nog een emmer met water boven het hoofd houden.
De training is afgesloten met een wedstrijdje, waarbij de vertrekkende trainer Tim en de nieuwe trainer Boudewijn Jansen de teams mochten samenstellen.

Tim, hartelijk dank voor alle enthousiasme, visie en tijd de afgelopen jaren. We hopen je nog vaak bij ZPCM terug te zien en wellicht als je in de avonduren ruimte hebt, als trainer!

Boudewijn, heel fijn dat je vanaf nu de trainersfunctie oppakt, hopelijk beleef je net zoveel plezier bij ons als Tim dat heeft gehad.