Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

Lid worden

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van ZPCM!
Onder de kopjes Zwemmen en Waterpolo op deze site vind je meer informatie over de diverse disciplines die onze vereniging biedt.

Tevens staan de trainingstijden van de betreffende afdeling onder de kopjes Zwemmen en Waterpolo. Kom gerust eens kijken bij onze trainingen! En bij ZPCM is "kijken" meedoen, dus neem een zwembroek/badpak mee!

Heb je een of meerdere trainingen (maximaal 4 keer) meegedaan en wil je lid worden van ZPCM? Nieuwe leden dienen een inschrijfformulier in te vullen. Daarbij moet een incassomachtiging afgegeven worden voor de betaling van de contributie. Beide formulieren krijgen de nieuwe leden van hun betreffende trainer uitgereikt (en dienen deze bij hem/haar weer in te leveren). De formulieren kun je ook downloaden. Let op: het inschrijfformulier bestaat uit 2 pagina's. Lees de 2e pagina goed door, voordat je het formulier ondertekend.

Hier vindt u het inschrijfformulier en het incassoformulier.

Heb je vragen over de contributie, dan vind je hier op de site al informatie, of je kunt contact opnemen met de penningmeester,via penningmeester@zpcm.nl.